80's revival! ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Wednesday, May 03, 2006

Γειά σου Ανδρέα εκτροφέα!


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν ξέρω αν είναι εντελώς 80's φαινόμενο, αλλά ο Εθνικός Σταρ είναι απόλυτη αξία.

"Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Σταρ της Ελλάδος Ανδρέα Ευαγγελόπουλου. Του Ηθοποιού, Παρουσιαστή, Τραγουδιστή, Αστρολόγου, Εκτροφέα μακρίτριχων και κοντότριχων Τσιουάουα και Προέδρου της Λέσχης Φίλων (Fun – Club) των Τσιουάουα."

www.chihuahua.gr/

Υ.Γ. Για πάρτη σου npl...

37 Comments:

Blogger amvro said...

έχει ένα ύφος πιο μπλαζέ πλέον, προς μεγάλη μου απογοήτευση..


[κάτι σε μιμή με μαύρα dkny]

5:15 PM

 
Blogger the ibt said...

Λάθος φωτό παιδιά. Έπρεπε να βάλετε αυτή που κατεβαίνει από το ιπτάμενο δελφίνι με attitude Βουγιουκλάκη που επιστρέφει από Παρίσι.

(Και καπελιέρα παραμάσχαλα.)

11:52 PM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

Μα τι να πρωτοδιαλέξω από τις φωτό του Ανδρέα; Εύκολο το έχετε; Ελάτε στη θέση μου. Προτίμησα το εξώφυλλο του cd διότι ως εικόνα έχει πολλές αναγνώσεις. Ο Εθνικός Σταρ υψώνεται πάνω απο το φύλο του και ως ά-φυλο ον κυριαρχεί εθνικά, κλπ.

Αμβρόσιε έχεις δίκιο. Μέχρι κι ο Εθνικός Αστήρ σοβάρεψε. Μόνο εγώ έμεινα...

1:41 AM

 
Blogger Xilaren said...

βρε Ιφιμέδεια μου, δεν ξέρω, ποτέ δεν μπόρεσα να γελάσω με τον εθνικό σταρ. Με έπιανε μία μελαγχολία όταν τον έβλεπα...

3:58 AM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

Συμβαίνει κι αυτό xilaren μου.
Δεν είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για περίπτωση που αξίζει λύπησης πάντως. Νομίζω ότι είναι ένας funky τύπος που τό'ριξε στην τρελλή και υπ'αυτήν την έννοια τον πάω (που λέει και μια ψυχή..)

4:31 AM

 
Blogger enteka said...

ιιιιιι! αυτό το site είναι χρυσορυχείο!!! (και το δικό σας και του αντρέα.) speechless

4:57 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Θέλω το cd τώρα!!!!

6:36 AM

 
Blogger cobden said...

Welcome back Ιφιμέδεια στην 80s blogoδράση :-))
Ένας χρόνος πριν, σε γνωστό gay club στο Γκάζι, που ειδικεύεται σε ελληνική τσιφτετελοποπ...Ο Ευαγγελόπουλος,ντυμένος στα μαύρα,με μπολικο μεϊκ-απ, καθόταν σε ένα σκαμπό σε μια γωνία, με το ποτό του στο χέρι.Ύφος τουλάχιστον μπλαζέ( οι πιο κακεντρεχείς θα το χαρακτηριζαν ξινό ύφος αγάμητης θείτσας σε κλιμακτήριο, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος), περιεργάζοταν αφ'υψηλού το πλήθος που χόρευε...Σε κάποια τραγούδια σήκωνε τα χέρια ψηλά, "συγκρατημένα" εκστασιασμένος, χωρίς όμως να σηκωθεί όλο το βράδυ από το σκαμπό του...Κάποιες παρέες τον κοίταζαν και γέλαγαν....Μετά από μερικούς μήνες έτυχε να ξαναπάω στο ίδιο club (οι κακές παρέες, βλέπετε)...Ο "εθνικός σταρ" πάλι εκεί, στην ίδια θέση , με το ποτό του στο χέρι, το ίδιο ύφος....Δεν έχει δίκιο μετά η xilaren όταν γράφει πως την πιάνει μια μελαγχολία κάθε φορά που τον βλέπει???

9:19 AM

 
Blogger electroman said...

kala apisteuto polu asteio, pou to vrhkes?teleio!mpravo!

10:32 AM

 
Blogger Αταίριαστος said...

To θέμα όντως δεν ξέρω αν είναι 80's, αφού ο τύπος έγινε γνωστός μέσω της ιδιωτικής τηλεόρασης. Όταν στο μέλλον γίνει ένα blog fantastic90's αυτός ο κύριος(με την ευρεία έννοια του όρου) θα κατέχει περίοπτη θέση...
Ο άλλος ο τύπος που αυτοαποκαλούνταν "μίστερ μπούτια" ή "μίστερ πόδια" ξέρει κανείς τι έγινε;

1:10 PM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

@enteka: το ιιιι μου θύμισε Παρά Πέντε! Χαίρομαι που χαίρεσαι! Αυτό ήταν το νόημα του ποστ. Να χαρούμε με τον χαρούμενο Αντρέα.

@cobden: Καλέ τι κακόφημοι δρόμοι είναι αυτοί που παίρνεις; Μου βγάλατε τελικά τον Αντρέα μελαγχολικό αγορι είχατε δεν είχατε...

@Ηρακλή: thanks!!!

@αταίριαστο: Έχεις δίκιο. Εδώ κάνω παρατυπία, αλλά στο πρώτο ποστ προειδοποιώ ότι πιάνουμε και λίγο 90's και τέλη 70's. Για τον κύριο Μίστερ Μπούτια κάτι ξέρει ο nonprivatelife αλλά δεν ξέρω αν θέλει να το μοιραστεί μαζί μας....

1:21 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Είναι πολύ νωρίς για αυτή την αποκάλυψη Ιφιμέδειά μου...

1:55 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ifimedeia koita sti gogo ti sou vrika...

6:15 PM

 
Blogger enteka said...

cobden: poly tha thela na imoun apo kamia meria. ma kala, i gay koinotita pou diaskedaze sto magazi mono gelouse? den ton xeirokrotouse sikonontas ton stous omous kai kanontas to gyrotou thriamvou psallontas to Eis'O Ethnikos Mas Star?
PS. Den einai pantos fovero (kai kapos katathliptiko) oti einai o monos National Star kapoias xoras pou pote den exei dextei ti simpatheia kai tin latreia tou kosmou?

7:23 AM

 
Blogger vina said...

Κι όμως, εγω πιστεύω ότι κάποιος θα έπρεπε να τού πάρει τους σκύλους, αυτός έιναι τρελός, δε νομίζω ότι είναι φιλόζωος.

1:50 PM

 
Blogger cobden said...

Αντιγράφω από τη σημερινή ESPRESSO
"Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευης από άνδρες του Τμήματος Ηθών με την κατηγορία ότι...εκδιδόταν!Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Ν.Ερυθραία, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 420 χάπια ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ, με αποτέλέσμα ο 'εθνικός σταρ' να βρεθεί αντιμέτωπος και με την κατηγορία της κατοχής και διάθεσης ναρκωτικών ουσίών !".Μάλιστα, κρατήθηκε δυο μέρες στη Γ.Α.Δ.Α. πριν οριστεί δικάσιμος και αφεθεί ελεύθερος!Ο ίδιος υποστηρίζει πως είχε βάλει απλά μια ερωτική αγγελία,ζητώντας συντροφιά, ενώ τα χάπια τα παιρνει για την πίεση του!Για τις εφιαλτικές ώρες του εγκλεισμού του στο κρατητήριο , ο "εθνικός σταρ" δηλώνει :"Ευτυχώς τοποθετήθηκα στη γυναικεία πτέρυγα!!!"

3:37 AM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

-->Ευτυχώς τοποθετήθηκα στη γυνaικεία πτέρυγα!!!

Θεά αγάπη μου Θεά!

Free the National Star!

Φοβερά νέα!

1:27 PM

 
Blogger enteka said...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ
FREE NATIONAL STAR

6:10 AM

 
Blogger Manos said...

Πληροφορίες από ΜΕΣΑ:

Ο ίδιος ισχυρίζεται στο στενό του φιλικό περιβάλλον ότι τα Lexotanil τα αγόρασε για τον παππού του και ότι η όλη κομπίνα στήθηκε από τον φαρμακοποιό του.

Ο φαρμακοποιός μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τουλάχιστον 200 ανθρώπους που ο ίδιος πίστευε ότι ήθελαν να τον βλάψουν ποικιλοτρόπως.

Το ονειροδρόμιο έχει πολύ καλές άκρες πάντως στο φιλικό του περιβάλλον: ξέρουμε όλους τους web designers που τον έφτυσαν και όλους όσους προσπάθησαν να κάνουν μπιζνες μαζί του το φθινόπωρο.

Όπως και να έχει, συντάκτης μας τον είδε στο Χαλάνδρι να κανονίζει 'ερωτικό ραντεβού' μέσω κινητού πριν από κάτι μήνες. Τα χάπια δεν είχαμε βρει. Γαμώτο. Eva Mendez ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ τώρα.

6:50 AM

 
Blogger cobden said...

Μα, υπάρχει άνθρωπος σε τούτον εδώ τον πλανήτη, που πληρώνει για να πηδηχτεί με τον Ευαγγελόπουλο??????

8:26 AM

 
Blogger enteka said...

δρ Μάνο θενκς για το inside info!
cobden: κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν.

6:58 AM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

Αγαπητέ μου Δρα Μάνο,

με εντυπωσίασαν οι πληροφορίες σας και οι μετοχές σας σε αυτό το μπλογκ ανεβαίνουν κατακόρυφα. Μα να έχετε άκρες στο περιβάλλον του Ανδρέα; Αυτό σας ανεβάζει στα μάτια μου σε ένα επίπεδο ανώτερο των κοινών θνητών, αφού συναναστρέφεστε έναν ημίθεο.

Πάντως εχτές το βράδυ στην ζωντανή εκπομπή Δεν ήξερες, δεν ρώταγες (12.00-2.00) ο κύριος Εθνικός Σταρ εμφανίστηκε και τραγούδησε όλος χαρά!!!

cobden, τι να σας πω; (δεν μπορώ, ακόμα γελάω!)

9:51 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Κατασχέθηκαν λέει επίσης 2000 porn dvds και 4 κουτιά durex από το κομοδίνο...

:)))))

2:50 PM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

Ε, όχι!

Φτάνει πιά η σπίλωση του Εθνικού Σταρ!

Μόνο 4 κουτιά??!!! (μήπως ήταν κούτες;)

12:34 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ο Ευαγγελόπουλος είναι ο αρχηγός. όλοι οι άλλοι ακολουθούν. Εχει κανείς από εσάς συλλεκτικό υλικό από εκπομπές Ανδρέα? Στην υπηρεσία που εργάζομαι έχουμε fun club και πολύ γέλιο...θέλω να βρώ και αυτόν τον Γιαννάκη πουτ είναι 60 ετών και νομίζει ότι είναι 18...μιλάμε για πολύ...space. ! Α ΡΕ Ελλαδάρα με τα ωραία σου!

2:43 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Απαντώ στον ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ.
Τον μιστερ εθνικά μπούτια τον είχα δεί πρό τριετίας στην Μύκονο να σουλατσάρει έξω απο το Πιέρος.Δώστε βάση στην αμφίεση:
Το άτομο φόραγε το λευκό σακκάκι της θερρινής στολής των δοκίμων του πολεμικού ναυτικού- χωρίς παντελόνι- χρυσή σαγιονάρα με στράς και χρυσό δάφνινο στεφάνι στα μαλλιά! Κρατούσε αγκαζέ έναν κοντό Πακιστανό(ίσως γαμίκος) ο οποίος είχε σκύψει το κεφάλι από την ντροπή, την ίδια στιγμή που ο μίστερ μπούτια περπατούσε καμαρωτός...μιλάμε για σούργελο και τα σκυλιά δεμένα. Που τους βρήκαμε όλους αυτούς σε μία χώρα?

2:53 PM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

Λέφκαρε,

fan club????

Ώστε υπάρχουν κι άλλοι σαν και μας;;;

Ε, πώς να πάει μπροστά αυτός το τόπος;

2:21 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ιφιμέδεια? Ναι, υπάρχουν και άλλοι και σε πληροφορώ ψαγμένοι αρκετά και όχι μόνο στον συγκεκριμένο κλάδο. Δεν είμαι από τους φανατικούς του διαδυκτίου, όμως όταν έχω ελεύθερο χρόνο κανουμε κλίκ. Θέλω υλικό από:
Ανδρέα Ευαγγελόπουλο, Ελένη Λουκά, Άγιο Πέτρο, Γιαννάκη τον νέο, Διονύσιο τον έφηβο, μίστερ μπούτια.
Θέλω μπαλάντες από Βεντή και Πετζατάκου θέλω θέλω!Μεταξύ μας στην Αμερική γίνονται....χειρότερα. Λεύκαρος

3:28 PM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

Κι εγώ θέλω τον κύριο ΘέλωΘέλωΘέλω, αλλά που να τον βρω;;

Δεν έχω δυστυχώς υλικό από εκείνα τα καταπληκτικά χρόνια. αν βρω κάτι θα μπει εδώ πάντως.

Ave, που έλεγε και ο Διονύσιος ο Έφηβος

3:00 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Ρε Ιφιμέδεια, τι παίζει με αυτή τη σελίδα? Δική σου είναι?Μπήκα τυχαία...τέλος πάντων, εγώ να ξέρεις έχω κάποιο υλικό..καλό..Πως να στο δώσω?

7:27 PM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

Λέφκαρε,

τη σελίδα την έχουμε μαζί με τον Μάρκο, αλλά τώρα που μιλάμε στην ουσία την έχουμε εγκαταλείψει γιατί με τις δουλειές μας δεν έχουμε το χρονο να ανεβάζουμε καινούργια πράγματα.
Η αλήθεια είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου το μπλογκ έτεινε να χάνει τον αρχικό του χαρακτήρα -βιωματικές εμπειρίες από το 80's- και μπήκαμε στον πειρασμό να βάλουμε 90'ς υλικό τρας τιβι.

Αν βρω το χρονο να την αναστήσω και ανεβάσω καινούργιο ποστ θα ήθελα να επικοινωνήσεις στο μειλ μου και να δούμε τι μπορούμε να βάλουμε.

Ευχαριστώ πολύ γιά το ενδιαφέρον σου ε! :))

4:06 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Οκ Ιφιμέδεια, όποτε θέλετε στη διάθεσή σας. Τώρα τη διεύθυνσή μου την ξέρετε...αν τύχει και πέσει υλικό καλό στα χέρια σου να ξέρεις ότι ενδιαφέρομαι. Ακόμα και αν ανοίξετε νέα σελίδα. Τον Εθνικό Στάρ πάντως τον είδα παρεπιπτόντως σήμερα το πρωϊ να περνά με το αμάξι του έξω από το Χίλτον. Εγώ ήμουν μέσα σε ταξί και αυτός πέρασε από δίπλα με το Σκόπια ντι Σκό της Ραφαέλλα Καρά στην Διαπασόν...αυτές είναι οι συμπτώσεις...

7:20 AM

 
Blogger Ιφιμέδεια said...

Ε, όχι!

Αλλά μιά και μιλάμε γιά συμπτώσεις, κι εγώ εχτές είδα την Πέπη Τσεσμελή! Μήπως η ζωή προσπαθεί να μας πει κάτι;;;

4:05 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Με τις συμπτώσεις η ζωή θέλει να μας πεί ότι η ζωή είναι πολύ μικρή (οπότε ζήσε με πάθος και γέλιο) και ότι ο κόσμος επίσης είναι μικρός...Πάντως η Πέπη είναι πολύ φτινιάρα γκόμενα..το κάνεις που το κάνεις..απέκτησε και λίγο κύρος δηλαδή ..όχι για 20 ευρώ όπως και η Πετζατάκου το σκυλί

6:08 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Γεια χαρά σε ολους! Βρηκά τυχαία αυτή τη σελίδα και θέλω να προσθέσω το εξής...
Ο εθνικός μας στάρ ξαναχτυπά με καινούργια αγγελία!!! Σας την μεταφέρω με χαρά απο την εφημερίδα χε.. "Νέος ζητείται για καθαριότητα σπιτιού και φροντίδα σκύλων, δεν διδεται αμοιβή παρέχεται στέγη"!!!
Η φάση είναι οτι δεν ήξερα οτι η αγγελία είναι του εθνικού μας σταρ, απλα μου κίνησε την περιέργια για το υπονούμενο που άφηνε και έψαξα στο whitepages to νουμερο τηλεφώνου και βρήκα οτι ανήκει στον εθνικό μας ντιντι!!! ΧΑαχαχαχαχαχααα

4:26 AM

 
Anonymous Anonymous said...

και εδώ το cd του!!!!!!!!!!!!!!!!

http://rapidshare.com/files/94550274/Ethnikos_Star_-_Ta_Syllektika_No1.rar

9:36 AM

 
Anonymous Anonymous said...

MAPA POIOTHTA !!!! MHN TO KATEVASETE

9:27 AM

 

Post a Comment

<< Home